Uncategorized

Een unieke uitstraling

Een unieke uitstraling van je huis is iets wat veel mensen graag willen hebben, want hoe leuk is het als andere mensen langs je huis heen lopen en over je huis praten hoe mooi het wel niet is. Hier kun je zelf veel aan doen door te investeren in je huis en dingen veel mooier te maken.

Kunststof kozijnen

Bijvoorbeeld iets wat wij laatst thuis veranderd hebben zijn de kozijnen, die waren al aardig oud en waren echt aan vervanging toe. We hebben eens wat rondgesnuffeld op het internet en kwamen toen kunststof kozijnen in Enschede tegen. We hebben eens goed nagedacht en onderzocht wat nou dan de grote voordelen waren van die kunststof kozijnen, dat zijn er nog al wat.

Ze zijn van top kwaliteit en zijn erg energiebesparend in je huis. Je hebt er bij het desbetreffende bedrijf geen onderhoudskosten voor en zelf 10 jaar garantie!! Na het horen van deze voordelen waren we al een beetje verkocht, maar het belangrijkste is natuurlijk hoe het eruit ziet. En dat is het meest mooie aan het hele verhaal, het is prachtig geplaatst en zorgt voor een rustige en mooie uitstraling als je langs ons huis loopt.

Parketvloeren


Smaken verschillen uiteraard, maar er is niks zo origineel en betrouwbaar als een parketvloer. Niets gaat er boven hout in huis. Wij zijn gek van parketvloeren. Bij vrienden zien we dit vaak op de vloer en we zijn ervan overtuigd dat dit een extra dimensie geeft aan het interieur van ons huis. We hebben veel gezocht in de omgeving van Twente naar parketvloeren. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij ‘Parketwereld’.

Nieuwe woning

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op gegeven moment zoveel moet verbouwen en investeren, dat je net zo goed voor een nieuw huis kan gaan die al gelijk de uitstraling heeft die je wil. Zo heeft een kennis van mij dat ook gedaan en die heeft gewoon een makelaar in Enschede ingeschakeld en daaraan gevraagd van: wat is de beste optie?

Om die adviezen kun je altijd vragen, uiteindelijk heeft mijn kennis ervoor gekozen om een nieuw huis gekocht bij diezelfde makelaar. Grappige is dat het huis wat hij kocht, zaten al die kunststof kozijnen in. Toeval of niet, topkwaliteit zie je vaak overal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *