Uncategorized

Slagbomen leverancier

Een slagbomen leverancier helpt je met de veiligheid op jouw eigen terrein. Kies je voor slagbomen? Wat zijn de beste? Wat zijn goede leveranciers en wie zijn de specialisten op dit gebied? De verschillen tussen een handbediende of elektrische slagboom vind je hier.

Slagbomen leverancier

Als je een groot of privé terrein hebt wil je natuurlijk niet dat er onbevoegden op het terrein zijn. Hierom heb je verschillende mogelijkheden om je terrein goed af te sluiten voor die onbevoegden. Slagbomen zijn een hele subtiele manier om dit te doen. Het is immers de perfecte oplossing voor ondernemers en instanties om de toegang zelf te regelen.

Een slagbomen leverancier heeft alle voordelen in zijn product verwerkt, zodat elke afnemer hiervan goed kan genieten. Zo kun je zelf bepalen wie er toegang krijgt en wie niet. Een slagboom werkt door middel van een motor die de boel aandrijft. Denk aan de slagbomen op parkeerterreinen, winkelcentra of bedrijventerreinen, je ziet ze overal. Deze worden automatisch aangedreven, maar soms kun je ze ook zelf besturen.

Elektrische of handbediende slagboom

Zelf besturen of automatisch? Dat is dus iets wat je zelf kan kiezen, kies je voor een elektrische of handbediende? Veiligheid staat altijd voorop, maar bij een parkeergarage zou je sneller voor een elektrische slagboom gaan, omdat je anders iemand nodig hebt die de hele dag op een knopje moet drukken zodat de slagboom open gaat.

Voor een bedrijventerrein is dit immers anders, voor hun is het juist handiger als je een handbediende slagboom hebt. Zo kunnen ze zelf bepalen of ze iemand doorlaten, je zou er een camera naast kunnen zetten zodat je altijd ziet wie er voor de slagboom staat. Naast deze optie kun je ook kiezen voor een slagboom met kentekenscanner, een stoplicht of een tweede slagboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *