Bouwen

Gemakkelijk kleine dingen repareren

Helaas gaan dingen nou eenmaal stuk en moeten die vaak door ons zelf gerepareerd worden. Gelukkig is er altijd een passende oplossing en met een beetje motivatie kan iedereen simpele reparaties uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een beetje duct tape of tiewraps van Kortpack

Duct tape voor twee linkerhanden 

Wanneer er bij jou thuis iets kapot gaat sta jij meteen met je handen in het haar. Met jouw twee linkerhanden gaat het lastig worden om lastige klussen op te lossen doe hoe ga je dit aanpakken? Gelukkig is er geen reden tot paniek. Het wordt vaak als een grap gezegd maar het is daadwerkelijk mogelijk om bijna alles te repareren, of tijdelijk te repareren, met een beetje Duct tape. Deze tape heeft bewezen bijzonder sterk te zijn wat ervoor zorgt dat dit makkelijk gemaakt kan worden om kleine dingen te repareren, dingen aan elkaar te bevestigen of lekkages te verhelpen. Ideaal dus!

Geen Duct tape? Wat dacht je van tiewraps! 

Geen duct tape in huis? Geen probleem, tiewraps kunnen in veel situaties duct tape vervangen voor kleine reparaties of om objecten samen te binden. Dit is vooral handig voor het laatste geval waarbij objecten tijdelijk aan elkaar vast gebonden moeten worden of voor wanneer jij bijvoorbeeld een meubel wil bevestigen. Het voordeel van tiewraps boven duct tape is dat duct tape plak achter kan laten wanneer het weer verwijderd wordt. Bij tiewraps zal je hier geen last van hebben en zullen je objecten niet of nauwelijks beschadigd worden. 

Wat als Duct tape of tiewraps niet werken?

In het geval dat zowel duct tape en tie wraps jou niet kunnen helpen om een kleine reparatie te verrichten is het toch echt nodig om andere materialen in huis te gaan halen. Afhankelijk van de reparatie is het handig om hier eerst thuis even wat onderzoek voor te doen voordat je naar de winkel gaat. Op deze manier kun je in de winkel meteen om advies vragen en zo met de juiste materialen naar huis gaan. Is het nodig om apparatuur zoals bijvoorbeeld een boormachine te gebruiken? Huur deze dan ook bij de desbetreffende winkel. 

Waar koop je Duct tape of tiewraps?

Over het algemeen zijn duct tape en tie wraps bij elke bouwmarkt wel te vinden. Echter is het ene materiaal het andere niet en zit er nog verschil in verschillende tiewraps of rollen duct tape. Om alles te kunnen vergelijken en/of een bepaalde hoeveelheid in te kopen is het aan te raden om online bij een speciaalzaak de juiste producten te zoeken. Succes met jouw kleine reparatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *