Binnen

Tips over de bouw of verbouwing in je huis

Badkamer

Ben je opzoek naar een nieuwe badkamer? Dan is het handig om eerst te gaan zoeken wat je echt mooi vind. Veel badkamerwinkels hebben een groot assortiment aan badkamers klaar staan voor je.

Belangrijk is om te gaan kijken wat er allemaal in je badkamer past, wat je mooi vindt en wat praktisch is qua inrichting. Er is zoveel aanbod dat er veel te combineren valt met ideeën zoals het maken van een badkamer met bad en douche of misschien wel een soort spa. 

Bekijk meer badkamertips >

Inrichting

De inrichting van je huis is zoals je dat zelf wil, maar waar kun je nou de leukste en beste kwaliteit spullen halen? 

Het belangrijkste is uiteindelijk dat je met plezier woont/werkt in een goed ingericht huis/pand.

Voor de laatste woontrends, inrichting trends en andere zaken wat betreft de inrichting van uw huis bent u hier aan het goede adres.

Bekijk alle inrichtingstips >

Keuken

De keuken is een plek waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt: koken, eten, drinken en gezelligheid. Daarom is het ook belangrijk dat er tevredenheid is over de keuken. Tegenwoordig heb je zoveel aanbod in keukens dat de keuze reuze wordt.

Ook zijn er veel verschillende soorten apparatuur, benodigdheden en veel specialisten waaruit je kunt kiezen. 

Ben jij nou benieuwd naar de laatste tips en alle trends over keukens?

Lees dan meer over keukentips >

Vloeren

Zonder vloer woon je op beton of flink wat zand, je zou dus kunnen zeggen dat een vloer erg belangrijk is. Niet alleen voor een ondergrond, maar ook voor de stijl in het huis. Neem je bijvoorbeeld een zwarte vloer, dan wordt het huis best zwart van binnen, neem je een groene vloer dan groen etc. 

Welk type vloer heb je nodig en welke soort vloer is het beste als ondergrond? Ga je voor een laminaat vloer of een pvc vloer?

Bekijk hier meer tips over vloeren >