Buiten

Tips over het bouwen of verbouwen buiten je huis

Overkapping

Een overkapping is bijna onmisbaar voor degene die heerlijk achterin de tuin wil relaxen of het nou goed of slecht weer is. Zo zijn er ook verschillende soorten overkappingen en verschillende manier hoe je deze kunt plaatsen. 

Welke soorten overkappingen, welke verschillende manieren en enkele andere tips hebben we voor je uitgewerkt. Zodat ook jij met -plezier achterin je tuin kan zitten.

Meer weten? Klik dan hier –>

Schutting

Een schutting, de manier om een scheiding te creëren tussen jou en je buren voor wat meer privacy, echter kun je dit ook doen zodat de tuin er mooier van wordt. Ook bij schuttingen heb je natuurlijke verschillende soorten schuttingen en verschillende materialen die gebruikt worden voor schuttingen.

Welke schuttingen zijn nou goed, wat is het beste materiaal en wat voor soorten schuttingen zijn er?

Benieuwd? Kijk dan eens hier –>

Tuin

De tuin is voor veel mensen een plek van ontspanning en plezier, je kunt namelijk zelf bepalen hoe je het inricht, onderhoud of ontwerp.

Welke plantjes zijn het leukst in je tuin? Wat is een leuke inrichting voor de tuin? Moet ik mijn tuin zelf onderhouden of kan ik dat beter laten doen? Kan ik mijn tuin beter laten ontwerpen samen met een ontwerper of is dit ook goed als ik het alleen doe?

Vragen die veel mensen hebben, maar vaak geen tijd voor hebben.

Meer weten over tuinen? Klik dan hier –>

Zonnepanelen

Zonnepanelen, is dat nou een goede investering of niet? Scheelt het nou echt veel kosten als ik zonnepanelen neem? 

Dit zijn vragen die je jezelf misschien wel eens afvraagt als je twijfelt over het aantrekken van zonnepanelen. Is het werkelijk energiezuiniger en duurzamer zoals er wordt gezegd of valt dat allemaal wel mee?

Het is goed om je te laten adviseren voor het nemen van zonnepanelen.

Benieuwd naar de tips? Kijk dan eens hier –>